HELP!! FORCE CLOSE BOX

Raz
Senior Member
Posts: 22474
Joined: Fri Jul 25, 2003 5:53 am

Re: HELP!! FORCE CLOSE BOX

Postby Raz » Thu Dec 23, 2010 9:10 am

Thats expensive, you can get cheaper mobile wifi routers off ebay, but they are unbranded, some have a SIM slot so that you don't need a USB 3G dongle, whereas others work when a 3G USB dongle is added to it.

User avatar
The Warrior Poet
Senior Member
Posts: 14289
Joined: Wed Jan 14, 2009 1:01 pm
Location: USA

Re: HELP!! FORCE CLOSE BOX

Postby The Warrior Poet » Thu Dec 23, 2010 9:12 am

Real expensive. That's $200 at Wal-mart too, lol.
Image

greentechie
Senior Member
Posts: 320
Joined: Fri Oct 29, 2010 12:49 am
Location: Metro-Atlanta

Re: HELP!! FORCE CLOSE BOX

Postby greentechie » Fri Jan 21, 2011 1:20 am

Under settings, my location source, should use wireless network have a checkmark? Cannot stop my android browser from force closing...unchecked it and force close didn't come back...yet, well, that is, so far...I am obsessed with figuring out the reason it keeps torturing my browsing experience.

User avatar
maderin1
Senior Member
Posts: 21204
Joined: Sun Sep 30, 2007 2:50 pm
Contact:

Re: HELP!! FORCE CLOSE BOX

Postby maderin1 » Fri Jan 21, 2011 2:40 am

dont know but WIFI location wont work on mine either but im not sure what mine is set at, im sure i turned it on at one point

  • Phone: Samsung Galaxy Mini / Huawei G300 (just ordered)
  • Fav App: Strava, IMDB, Jewels
  • Portable Audio: currently none
  • Headphones PC: Brainwavz HM5
-------------------------------------------------------------
  • MP4nation webstore: Here

greentechie
Senior Member
Posts: 320
Joined: Fri Oct 29, 2010 12:49 am
Location: Metro-Atlanta

Re: HELP!! FORCE CLOSE BOX

Postby greentechie » Fri Jan 21, 2011 4:03 am

I will keep posting and let you know if force close comes back. I'm Sure all Android users deal with the problem of force close and think they know how to eliminate it. we're such suckers!!!!

User avatar
rowwor
Senior Member
Posts: 11920
Joined: Tue Jan 20, 2009 5:23 am
Location: Neverland
Contact:

Re: HELP!! FORCE CLOSE BOX

Postby rowwor » Fri Jan 21, 2011 4:47 am

I don't know if this just RK2808 android 1.5 related? I had force close on w7 with stock browser, no with opera mini though, can't remember it happens on MIDnite.

kristo
Senior Member
Posts: 627
Joined: Fri Aug 20, 2010 12:08 pm
Location: Mobile, Alabama

Re: HELP!! FORCE CLOSE BOX

Postby kristo » Fri Jan 21, 2011 5:28 am

the main cause of force closes are apps that cause other apps to not open. dont know the actual ones but usually i remove them all and see which ones react with one another. ESPN scorecenter has alot of issues like this.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Image
Image
Image
Image


Phone: CDMA HTC Desire running 2.3 cyangenmod 7.1.1 [rooted] and running clockwork recovery 2.5.0.9

MID: 8gb Rocktab running 2.1.5 Eclaire with Flash 10.1 [ROOTED]; 8gb ANDrock 7C Window-n9 running 2.2.1 with Flash 10.2 [ROOTED]; Archos 101 [ROOTED w/ ArchAngel]; HP TOUCHPAD w/ Ubuntu and WEBOS DUAL BOOTING W/ Cyanogenmod 7.1 2.3.5 [ROOTED]

EarBuds: Brainwavs M2; Brainwavz Beta


Return to “Nationite Consumer Electronics Product Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests