MP4 Nation Forums
MP4 Nation Store - MP4 Nation Blog - MP4 Nation Facebook - Brainwavz Website

It is currently Fri Sep 19, 2014 1:46 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 13, 2014 5:34 pm 
Offline
Junior Member

Joined: Sat Sep 13, 2014 5:26 pm
Posts: 1
Hello everyone
'm new to the forum
possess several years this device
bought from here
l 'I have used for some time and then put in the drawer
Yesterday I decided to take it back
but to my surprise when I turned it on
I noticed immediately that the initial image of the logo
it was all blurred
after several reboots and 'pop a big white line
at the bottom where there is' the menu with the selection of categories
if I try to enter a folder of music goes and I start a music
appear in a series of codes written in red
that the upper left
as if the software had a bug
but until now had never given any kind of problem

how can I fix it?

thanks

p.s. sorry for my english


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot], Yahoo [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
[
SEO MOD © 2007 StarTrekGuide ]